Fondant caramélisé à la rhubarbe

Fondant caramélisé à la rhubarbe

4.7 122 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 parts

Składniki

  • 500 g de rhubarbe coupée en tronçons (2 cm)
  • 270 g de sucre en poudre
  • 160 g de beurre coupé en morceaux
  • 150 g de farine de blé
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 60 g de lait ribot
  • 4 œufs

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 6.1 g
Kalorie 1685.8 kJ / 400.2 kcal
Tłuszcz 20.1 g
Błonnik 2.2 g
Węglowodany 48.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...