Fondant caramélisé à la rhubarbe

Fondant caramélisé à la rhubarbe

4.7 111 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 parts

Składniki

  • de rhubarbe coupée en tronçons (2 cm)
    500 g
  • de sucre en poudre
    270 g
  • de beurre coupé en morceaux
    160 g
  • de farine de blé
    150 g
  • de levure chimique (1 sachet)
    2 c. à café
  • de lait ribot
    60 g
  • œufs
    4

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 400.2 kcal / 1685.8 kJ
Białko 6.1 g
Tłuszcz 20.1 g
Węglowodany 48.5 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...