Urządzenia i Akcesoria
Dairy Free Tzatziki
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
15 oz
Składniki
-
cashews, roasted, unsalted4 ½ oz
-
water divided14 oz
-
fresh mixed herbs e.g. dill, mint, parsley½ oz
-
English cucumbers cut into pieces (1 in.)8 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil2 oz
-
lemon juice1 ½ oz
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
vegetable crudités e.g. carrots, tomatoes, cucumber
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 15 oz
Sód
613 mg
Białko
26 g
Kalorie
5297 kJ /
1266 kcal
Tłuszcz
113 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Cauliflower Steaks
45 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1 godz. 15 min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8 godz. 30 min
Vegan "Crab" Cakes
1 godz. 10 min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3 godz. 15 min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1 godz. 5 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Vegan Pesto
10 min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min