Urządzenia i Akcesoria
Dairy Free Tzatziki
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
15 oz
Składniki
-
cashews, roasted, unsalted4 ½ oz
-
water divided14 oz
-
fresh mixed herbs e.g. dill, mint, parsley½ oz
-
English cucumbers cut into pieces (1 in.)8 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil2 oz
-
lemon juice1 ½ oz
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
vegetable crudités e.g. carrots, tomatoes, cucumber
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 15 oz
Sód
613 mg
Białko
26 g
Kalorie
5297 kJ /
1266 kcal
Tłuszcz
113 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato Gnocchi
1 godz. 15 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Vegan "Crab" Cakes
1 godz. 10 min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 godz. 10 min
Quinoa Patties
1 godz.
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz.
Gluten Free Focaccia Bread
1 godz.
Vegan "Beefy" Burger
1 godz. 40 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Baked Mushroom Empanadas
1 godz. 50 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Vegan Cashew Sauté
35 min