Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 个 蒜瓣
- 40 克 小红葱
- 1 - 2 条 新鲜指天椒
- 30 克 食油
- 250 克 水
- 70 克 酱青
- 5 克 黑酱油
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 200 克 小白菜 ,横切一半,洗净
- 200 克 中型虾 ,去壳
- 300 克 墨鱼(苏东) ,清洗并切成圈
- 500 克 黄面条
- 100 克 鱼饼 ,切薄片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1075 kJ / 257 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 1.7 g