Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 猪里脊肉 ,切薄片
- 5 克 料酒
- 25 克 生抽
- 300 克 土豆 ,去皮,切成0.5厘米厚片
- 30 克 油
- 2 支 干辣椒 ,切段
- 2 根 小葱 ,切段
- 2 瓣 蒜头 ,切片
- ½ 茶匙 老抽 (约2克)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1098 kJ / 262.7 kcal
- Białko
- 13.4 g
- Węglowodany
- 20.7 g
- Tłuszcz
- 14.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 548.1 mg