Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 鸡腿肉片 ,去皮和骨,切块(3-4公分)
- 20 克 酱青
- 20 克 黑酱油
- 20 克 蚝油
- 10 克 糖
- 50 克 新鲜姜 ,去皮并切丝
- 30 克 麻油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1309 kJ / 313 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 282 mg