Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 淀粉
- 150 克 猪里脊肉 ,切片
- 5 克 料酒
- 10 克 生抽
- 20 克 油
- 2 片 姜
- 2 瓣 蒜头 ,切片
- 250 克 大葱 ,切斜片
- 1 小撮 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 786.3 kJ / 188 kcal
- Białko
- 11.8 g
- Węglowodany
- 11.4 g
- Tłuszcz
- 10.9 g
- Błonnik
- 2 g