葱爆肉
TM6 TM5

葱爆肉

2.6 (20 ocen)

Składniki

  • 10 克 淀粉
  • 150 克 猪里脊肉 ,切片
  • 5 克 料酒
  • 10 克 生抽
  • 20 克 油
  • 2 片 姜
  • 2 瓣 蒜头 ,切片
  • 250 克 大葱 ,切斜片
  • 1 小撮 盐

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
786.3 kJ / 188 kcal
Białko
11.8 g
Węglowodany
11.4 g
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy