
Urządzenia i Akcesoria
富貴蝦球
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭20 克
-
新鮮紅辣椒10 克
-
油10 克
-
紅蘿蔔 切片20 克
-
雞胸肉 切片100 克
-
蝦仁 去腸泥100 克
-
新鮮竹筍 切片150 克
-
綠色花椰菜100 克
-
新鮮香菇 切塊10 克
-
鹽¼ 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
米酒¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
88 kcal /
368 kJ
Białko
10.302 g
Tłuszcz
2.941 g
Węglowodany
4.084 g
Błonnik
1.957 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan