Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 蒜頭
- 15 克 油
- 600 克 豬粗絞肉
- 30 克 新鮮四季豆, 切小段(約 1 公分)
- 1 大匙 蠔油
- 20 克 糖
- 20 克 魚露
- 10 粒 小蕃茄, 對半切
- 10 克 新鮮九層塔, 只取葉子,切碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1525 kJ / 364 kcal
- Białko
- 30.5 g
- Węglowodany
- 10.9 g
- Tłuszcz
- 21.4 g
- Błonnik
- 0.8 g