Urządzenia i Akcesoria
素麻油雞
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
黑麻油50 克
-
油50 克
-
老薑 切片50 克
-
紅蘿蔔 切片100 克
-
杏鮑菇 切條200 克
-
新鮮蘑菇 去蒂頭、切塊150 克
-
米酒500 克
-
水500 克
-
玉米筍 切段50 克
-
枸杞5 克
-
鹽 少許,依個人口味添加
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3.1 g
Kalorie
1104.5 kJ /
264.2 kcal
Tłuszcz
25.2 g
Błonnik
3.75 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan