
Urządzenia i Akcesoria
素麻油雞
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
黑麻油50 克
-
油50 克
-
老薑 ,切片50 克
-
紅蘿蔔 ,切片100 克
-
杏鮑菇 ,切條200 克
-
新鮮蘑菇 ,去蒂頭、切塊150 克
-
米酒500 克
-
水500 克
-
玉米筍 ,切段50 克
-
枸杞5 克
-
鹽 ,少許,依個人口味添加
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
264.2 kcal /
1104.5 kJ
Białko
3.1 g
Tłuszcz
25.2 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
3.75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan