Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 黑麻油
- 50 克 油
- 50 克 老薑 ,切片
- 100 克 紅蘿蔔 ,切片
- 200 克 杏鮑菇 ,切條
- 150 克 新鮮蘑菇 ,去蒂頭、切塊
- 500 克 米酒
- 500 克 水
- 50 克 玉米筍 ,切段
- 5 克 枸杞
- 鹽 ,少許,依個人口味添加
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1104.5 kJ / 264.2 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 25.2 g
- Błonnik
- 3.75 g