
Urządzenia i Akcesoria
脆炒椒麻馬鈴薯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
新鮮紅辣椒 ,切絲1 支
-
花椒粒½ - 1 茶匙
-
油1 大匙
-
馬鈴薯 ,去皮,切條(約0.5公分),洗掉表面澱粉後泡冷水250 克
-
青椒 ,去籽,切條(約0.3公分)50 克
-
新鮮黑木耳 ,切條(約0.3公分)50 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白醋½ 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
72 kcal /
297 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
2.5 g
Węglowodany
11.2 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

媽媽的快手料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan