脆炒椒麻馬鈴薯

脆炒椒麻馬鈴薯

4.0 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 新鮮紅辣椒 ,切絲
    1 支
  • 花椒粒
    ½ - 1 茶匙
  • 1 大匙
  • 馬鈴薯 ,去皮,切條(約0.5公分),洗掉表面澱粉後泡冷水
    250 克
  • 青椒 ,去籽,切條(約0.3公分)
    50 克
  • 新鮮黑木耳 ,切條(約0.3公分)
    50 克
  • ¼ 茶匙
  • 白醋
    ½ 大匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 72 kcal / 297 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 2.5 g
Węglowodany 11.2 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...