
Urządzenia i Akcesoria
Mug cake double chocolat et beurre de cacahuète
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
de beurre coupé en morceaux40 g
-
de lait100 g
-
de farine de blé40 g
-
de levure chimique (1/4 de sachet)½ c. à café
-
de cacao en poudre20 g
-
d'huile de tournesol10 g
-
de sucre en poudre30 g
-
œuf1
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de beurre de cacahuète40 g
-
de pépites de chocolat340 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
764.2 kcal /
4170.5 kJ
Białko
14.2 g
Tłuszcz
54.5 g
Węglowodany
47.5 g
Błonnik
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi - n°17
39 Przepisów
Francja
Francja