Mug cake double chocolat et beurre de cacahuète

Mug cake double chocolat et beurre de cacahuète

3.7 25 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions

Składniki

  • 40 g de beurre coupé en morceaux
  • 100 g de lait
  • 40 g de farine de blé
  • ½ c. à café de levure chimique (1/4 de sachet)
  • 20 g de cacao en poudre
  • 10 g d'huile de tournesol
  • 30 g de sucre en poudre
  • 1 œuf
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 40 g de beurre de cacahuète
  • 340 g de pépites de chocolat

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 14.2 g
Kalorie 4170.5 kJ / 764.2 kcal
Tłuszcz 54.5 g
Błonnik 12.5 g
Węglowodany 47.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...