
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g d'eau
- 1 c. à café de sirop d'agave
- ½ sachet de levure boulangère sèche (3 g environ)
- 270 g de farine de grand épautre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
- 200 g de sauce tomate cuisinée
- 4 fonds d'artichaut à l'huile
- 4 champignons de Paris frais en tranches
- 200 g de tomates cerise coupées en deux
- 1 fromage de chèvre en bûche en rondelles
- 50 g d'olives noires
- huile d'olive
- 1 c. à soupe d'origan déshydraté
- roquette (facultatif)
- copeaux de parmesan (facultatif)
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 618 kcal / 2580 kJ
- Białko
- 26 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Węglowodany
- 57 g