![Thé glacé aux fruits et à la cannelle Thé glacé aux fruits et à la cannelle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/02336C53-F9F5-4AB7-954A-A964B19C6CB1/Derivates/423CE2C1-E03B-4AC5-A6A7-933613BC5D02.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g d'eau
- 2 bâtons de cannelle
- 3 c. à soupe de thé noir ou de rooibos
- 1 citron jaune non traité, coupé en deux
- 200 g de sucre en poudre
- 150 g de fruits rouges frais variés (fraises, framboises, mûres, etc.)
- 24 glaçons
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 352 kJ / 84 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 20.6 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.5 g