
Urządzenia i Akcesoria
肉燥鹹蛋糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 人份
Składniki
美乃滋肉燥內餡
-
油10 克
-
油蔥酥1 大匙
-
乾香菇 (約5克),泡軟,切小丁2 朵
-
豬絞肉150 克
-
肉鬆30 克
-
美乃滋50 克
-
醬油1 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
米酒1 茶匙
蛋糕體
-
蛋3 顆
-
糖45 克
-
牛奶15 克
-
油15 克
-
低筋麵粉40 克
-
水350 克
Wartości odżywcze na 8 人份
Kalorie
1583 kcal /
6616.5 kJ
Białko
83.5 g
Tłuszcz
101.1 g
Węglowodany
85.7 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
1494.8 g
Sód
1583.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

懷舊點心
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan