
Urządzenia i Akcesoria
黃瓜鑲肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 人份
Składniki
-
大黃瓜 ,去皮,切段(約5公分)600 克
-
豬絞肉300 克
-
醬油1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
太白粉1 茶匙
-
蛋1 顆
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
蟹肉棒 ,剝絲10 克
-
新鮮甜豌豆10 顆
-
水500 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
226 kcal /
949 kJ
Białko
8.9 g
Tłuszcz
18.84 g
Węglowodany
5.34 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan