黃瓜鑲肉

黃瓜鑲肉

4.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 人份

Składniki

  • 大黃瓜 ,去皮,切段(約5公分)
    600 克
  • 豬絞肉
    300 克
  • 醬油
    1 大匙
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 1 顆
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 蟹肉棒 ,剝絲
    10 克
  • 新鮮甜豌豆
    10 顆
  • 500 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 226 kcal / 949 kJ
Białko 8.9 g
Tłuszcz 18.84 g
Węglowodany 5.34 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...