Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 大黃瓜, 去皮、去頭尾,切段(約7公分)
- 300 克 五花絞肉
- 1 大匙 醬油
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 糖
- 1 茶匙 太白粉
- 1 顆 蛋
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 10 克 蟹肉棒
- 10 顆 甜豆仁
- 500 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 949 kJ / 226 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 5.34 g
- Tłuszcz
- 18.84 g
- Błonnik
- 1 g