咖哩蔬菜燉豬肉

咖哩蔬菜燉豬肉

4.0 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份

Składniki

  • 蘑菇 (整顆)
    250 克
  • 橄欖油
    15 克
  • 蒜頭
    50 克
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    100 克
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 紅辣椒粉
    ½ 茶匙
  • 咖哩粉
    ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 百里香
    1 茶匙
  • 乾燥奧勒岡
    1 ½ 茶匙
  • 豬腰肉 ,切塊(約2.5公分)
    450 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
    150 克
  • 200 克
  • 白花椰菜 ,切大朵(約3公分)
    150 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 252.8 kcal / 1057.4 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 10.3 g
Węglowodany 13.9 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...