
Urządzenia i Akcesoria
咖哩蔬菜燉豬肉
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
蘑菇 (整顆)250 克
-
橄欖油15 克
-
蒜頭50 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)100 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
紅辣椒粉½ 茶匙
-
咖哩粉½ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
百里香1 茶匙
-
乾燥奧勒岡1 ½ 茶匙
-
豬腰肉 ,切塊(約2.5公分)450 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)150 克
-
水200 克
-
白花椰菜 ,切大朵(約3公分)150 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
252.8 kcal /
1057.4 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
10.3 g
Węglowodany
13.9 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

肉料理食帖
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan