黃豆排骨雞爪湯

黃豆排骨雞爪湯

4.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 1300 克
  • 乾燥黃豆 ,浸泡1小時
    100 克
  • ,切片
    10 克
  • 排骨 ,以滾水川燙去血水
    300 克
  • 雞爪 ,去指甲,對切,以滾水川燙去血水
    5 隻
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 茶匙

Wartości odżywcze na 4 人份

Kalorie 1470 kcal / 6143 kJ
Białko 113 g
Tłuszcz 102 g
Węglowodany 35 g
Błonnik 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...