黃豆排骨雞爪湯
TM5 TM6

黃豆排骨雞爪湯

4.0 (1 ocena)

Składniki

  • 1300 克 水
  • 100 克 乾燥黃豆 ,浸泡1小時
  • 10 克 薑 ,切片
  • 300 克 排骨 ,以滾水川燙去血水
  • 5 隻 雞爪 ,去指甲,對切,以滾水川燙去血水
  • 1 茶匙 鹽
  • 1 茶匙 白胡椒粉

Wartości odżywcze
na 4 人份
Kalorie
6143 kJ / 1470 kcal
Białko
113 g
Węglowodany
35 g
Tłuszcz
102 g
Błonnik
15 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy