
Urządzenia i Akcesoria
雪耳蓮子湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 人份
Składniki
-
水1500 克
-
新鮮白木耳 ,剪小朵,洗淨,瀝乾150 克
-
去籽紅棗 ,洗淨,瀝乾30 克
-
乾燥蓮子 ,洗淨,瀝乾50 克
-
枸杞 ,洗淨,瀝乾1 大匙
-
冰糖 ,依個人口味調整50 - 70 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
131.9 kcal /
551.1 kJ
Białko
3.6 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
30.7 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
40.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

中式家常美味秘密
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan