Cozze e vongole in crema di porri

Cozze e vongole in crema di porri

2.0 4 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 20 g di burro
  • 700 g di porro tagliato a fette (1 cm)
  • 60 g di vino bianco secco
  • 800 g di cozze fresche pulite (vedere consigli)
  • 500 g di vongole fresche, pulite (vedere consigli)
  • 50 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 3 pizzichi di pepe bianco macinato
  • pane a fette, fresco o tostato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 523 mg
Białko 18 g
Kalorie 978.5 kJ / 233 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...