
Urządzenia i Akcesoria
Sernik z rabarbarem
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz. 30 min
12 porcji
Składniki
Kruche ciasto
-
masła zimnego, pokrojonego na kawałki100 g
-
cukru80 g
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM20 g
-
jajko1
-
mąki pszennej250 g
-
proszku do pieczenia1 łyżeczka
Masa sernikowa
-
rabarbaru bez łyka, pokrojonego w 1 cm plastry250 g
-
cukru210 g
-
jajka3
-
budyniu śmietankowego, w proszku bez cukru (2 opakowania)80 g
-
serka kremowego podzielonego na kawałki200 g
-
twarogu, tłustego podzielonego na kawałki500 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
396 kcal /
1658 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
49 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RABARBAR
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Ciasto twarogowe z agrestem
50 min
Sernik makowy z jabłkami
7 godz. 40 min
Sernik czekoladowy z gruszkami w winie
13 godz. 50 min
Sernik bananowy
7 godz. 55 min
Tarta z ricottą i rabarbarem
1 godz. 45 min
Ciasto z kaszą manną i polewą czekoladową ze śliwkami
2 godz.
Tarta z rabarbarem i bezą
2 godz. 20 min
Francuski deser z truskawkami (millasson)
1 godz. 15 min
Rabarbarowe ślimaczki
2 godz.
Sernik miętowy na spodzie brownie
10 godz. 15 min
Kokosanka z owocami
1 godz. 20 min
Ciasto piaskowe z jabłkami
1 godz. 10 min