
Urządzenia i Akcesoria
Sernik jogurtowy „Malinowa zebra” bez pieczenia
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
10 kawałków
Składniki
Spód kokosowo-migdałowy
-
płatków owsianych, błyskawicznych (patrz wskazówka)50 g
-
migdałów, w płatkach50 g
-
wiórków kokosowych40 g
-
ksylitolu30 g
-
oleju kokosowego50 g
Masa waniliowa
-
żelatyny w proszku15 g
-
wody50 g
-
jogurtu typu greckiego podzielonego na kawałki, w temp. pokojowej (patrz wskazówka)800 g
-
ksylitolu80 g
-
ekstraktu z wanilii, naturalnego1 łyżeczka
Masa malinowa
-
żelatyny w proszku15 g
-
wody50 g
-
malin, świeżych300 g
-
ksylitolu80 g
-
jogurtu typu greckiego podzielonego na kawałki, w temp. pokojowej (patrz wskazówka)400 g
-
migdały, w płatkach do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Kalorie
319 kcal /
1336 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
34 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Sód
9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Ciasto bananowe z Varomy z polewą toffi
2 godz.
Tarta jeżynowa
3 godz. 30 min
Galaretka kokosowo-pomarańczowo-malinowa
2 godz. 30 min
Ciasto marchewkowo-bananowe
2 godz. 30 min
Sernik dyniowy na czekoladowym spodzie
9 godz.
Sernik straciatella z malinami (Charlotte Russe)
3 godz.
Deser twarogowy z mango
15 min
Ciasto z kaszą manną i polewą czekoladową ze śliwkami
2 godz.
Sernik tiramisu
12 godz. 15 min
Cytrynowy sernik japoński
1 godz. 45 min
Sernik truskawkowy na zimno
8 godz. 30 min
Szarlotka z jabłek i gruszek na orzechowym spodzie
1 godz. 45 min