Dip aux herbes et noix de cajou

Dip aux herbes et noix de cajou

5.0 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 10 min
1 La recette complète

Składniki

  • 200 g de noix de cajou non salées
  • 15 g de fines herbes fraîches (par ex. persil, basilic, coriandre)
  • 2 c. à soupe bombée de levure alimentaire en flocons
  • 110 g d'eau froide
  • 15 g de jus de citron
  • 40 g d'huile neutre (par ex. tournesol ou arachides)
  • 1 gousse d'ail
  • ½ - ¾ c. à café de sel selon vos goûts
  • 1 pincée de poivre noir moulu
  • 1 - 2 c. à soupe de ciboulette fraîche hachée (2 mm), selon vos goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 La recette complète

Białko 48 g
Kalorie 6711 kJ / 1604 kcal
Tłuszcz 135 g
Błonnik 8 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...