Dip aux herbes et noix de cajou

Dip aux herbes et noix de cajou

5.0 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 10 min
1 La recette complète

Składniki

  • de noix de cajou , non salées
    200 g
  • de fines herbes fraîches (par ex. persil, basilic, coriandre)
    15 g
  • de levure alimentaire en flocons
    2 c. à soupe bombée
  • d'eau , froide
    110 g
  • de jus de citron
    15 g
  • d'huile neutre (par ex. tournesol ou arachides)
    40 g
  • gousse d'ail
    1
  • de sel , selon vos goûts
    ½ - ¾ c. à café
  • de poivre noir moulu
    1 pincée
  • de ciboulette fraîche , hachée (2 mm), selon vos goûts
    1 - 2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 La recette complète

Kalorie 6711 kJ / 1604 kcal
Białko 48 g
Węglowodany 50 g
Tłuszcz 135 g
Błonnik 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...