Wersje kompatybilne
Hinojo en rebanadas al vapor (100-400 g) en cestillo
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 100 - 400 g de bulbos de hinojo, en rebanadas (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 100 gramos
- Kalorie
- 96 kJ / 23 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 25 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coles de Bruselas a la mostaza
20min
Baba ganoush de calabaza
35min
Baba ganoush
40min
Huevos revueltos
15min
Cebollas rellenas de calabaza y romero
1h 30min
Jaroset
15min
Sopa de calabaza y membrillo
1 godz.
Berenjenas glaseadas con miso (Nasu dengaku)
1 godz.
Omelette de claras con espinacas y champiñones
50min
Coles de Bruselas con castañas
30 min
Huevos en cocotte con puerros
40min
Risotto de remolacha y queso de cabra
45 min