Pesto de perejil
TM6 TM5 TM31

Pesto de perejil

4.5 (6 ocen)

Składniki

  • 50 g de queso parmesano en trozos
  • 60 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 50 g de nueces peladas, en trozos
  • 1 diente de ajo
  • 60 g de aceite de oliva virgen extra

Wartości odżywcze
na 250 g
Kalorie
4516 kJ / 1079 kcal
Białko
27.5 g
Węglowodany
13.2 g
Tłuszcz
105.4 g
Tłuszcz nasycony
20.6 g
Błonnik
5.4 g
Sód
724.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy