Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 500 - 800 g de bulbos de hinojo, en cuartos
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 96 kJ / 23 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 25 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Coles de bruselas asadas
45 min
Estofado de berenjena picante
30 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
"Arroz" de coliflor con mariscos
50 min
Nabos al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Col al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Hinojo en cuartos al vapor (200-400 g) en cestillo
25 min
Cebollas sofritas 300 g
20 min
Col al vapor (300 g) en cestillo
15 Min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15 Min