
Urządzenia i Akcesoria
Risoto preto com camarão
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 doses
Składniki
-
queijo parmesão50 g
-
cenoura50 g
-
talo de aipo30 g
-
cebola100 g
-
alho2 dentes de
-
azeite30 g
-
vinho tinto100 g
-
vinho do Porto20 g
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
açúcar amarelo1 c. chá de
-
miolo de camarão1000 g
-
chalota60 g
-
manteiga60 g
-
arroz p/ risoto preto350 g
-
água900 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
523.9 kcal /
2192 kJ
Białko
30.5 g
Tłuszcz
17.3 g
Węglowodany
55.3 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Sód
1466.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ano novo
8 Przepisów
Portugalia
Portugalia