Gyozas vegetarianas de shiitake

Gyozas vegetarianas de shiitake

4.4 40 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
26 unidades

Składniki

Relleno
  • de agua
    250 g
  • de setas shiitake secas
    40 g
  • de jengibre fresco en trozos
    5 g
  • de cebolleta recta en rodajas (5 mm)
    50 g
  • de zanahoria en trozos
    40 g
  • de repollo en trozos
    100 g
    100 g de kale, en trozos
  • de salsa de soja
    20 g
  • de azúcar
    1 cucharadita
Salsa
  • de cebolleta recta en rodajas
    20 g
  • de jengibre fresco en trozos
    5 g
  • de miel
    40 g
  • de salsa de soja
    30 g
  • de aceite de sésamo tostado
    10 g
  • de vinagre de arroz
    30 g
  • de pimienta negra molida
    2 pellizcos
Montaje y terminación
  • obleas para gyoza congeladas (descongeladas)
    26
  • de agua
    200 g

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 50 kcal / 212 kJ
Białko 1.3 g
Tłuszcz 1.7 g
Węglowodany 7.7 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Sód 112.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...