Wersje kompatybilne
Dip horneado de espinacas y queso de cabra para dos
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de queso parmesano en trozos de 3 cm
- 150 g de hojas de espinaca frescas
- 170 g de queso cremoso
- 90 g de queso de cabra en rulo en trozos
- ¼ de cucharadita de ajo en polvo
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- biscotes, crackers, etc.
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1823 kJ / 435 kcal
- Białko
- 23.9 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 35.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.7 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 977 mg
Alternatywne przepisy
Bacalao con puré de guisantes
30min
Frittata de calabacín con ricota
40min
Timbales de brócoli
45min
Mac and Cheese con calabaza
1h 15 min
Huevos al pesto
20 min
Ensalada de pera y queso azul con avellanas
15min
Galette de setas
1h
Muffins de calabacín y mozzarella
50min
Ensalada de pasta con salsa de parmesano
1h
Coliflor Mac and Cheese
1h 40min
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1h
Risotto con calabaza y roquefort
45min