Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 200 - 450 g de apio nabo, en trozos (2-3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 100 gramos
- Kalorie
- 120 kJ / 28 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Cubos de pechuga de pavo dorados TM6
15 min
Apio nabo al vapor (500-800 g) en Varoma
Brak ocen
Chirivías al vapor (200-500 g) en cestillo
Brak ocen
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Nabos al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30min
Nabos al vapor (700-1000 g)
40 min
Apio al vapor (200-400 g) en cestillo
30min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min