Urządzenia i Akcesoria
Apio nabo al vapor (200-450 g) en cestillo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
200 gramos
Składniki
-
500 g de agua
-
200 - 450 g de apio nabo en trozos (2-3 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramos
Sód
5 mg
Białko
2 g
Kalorie
120 kJ /
28 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15 min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Nabos al vapor (700-1000 g)
40 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15 min
Pimientos al vapor (100-300 g) en cestillo
15 min
Nabos al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Chirivías al vapor (200-500 g) en cestillo
Brak ocen