Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
500
g de agua
lub 500 g de caldo de ave - 3 escalopas de pavo (aprox. 200 g c/u)
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 892 kJ / 214 kcal
- Białko
- 48 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 92 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pechugas de pollo al vapor (3)
30 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40min
Cubos de pollo dorados TM6
15min
Manzanas ralladas (350-600 g)
10min
Salchichas Frankfurt al vapor (12-14)
15min
Champiñones en cuartos al vapor (400-500 g) en Varoma
25min
Cubos de pechuga de pavo dorados TM6
15min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min
Camarones sofritos TM6
15min
Tiras de carne de res doradas TM6
15min