Sous-vide poitrine de bœuf

Sous-vide poitrine de bœuf

3.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 25 min
4 portions

Składniki

  • 600 - 800 g de poitrine de bœuf coupé en 2 morceaux (5-6 cm d'épaisseur)
  • 1400 g d'eau
  • 30 g de jus de citron

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 79 mg
Białko 30 g
Kalorie 1916 kJ / 458 kcal
Tłuszcz 38 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 17 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...