![Sous-vide poitrine de bœuf Sous-vide poitrine de bœuf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f4af8cbf-ef5a-4922-8abe-672d79b1a09f/Derivates/2f015943-2656-4149-938e-7d859fffea2a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 - 800 g de poitrine de bœuf, coupé en 2 morceaux (5-6 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1916 kJ / 458 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 79 mg
Alternatywne przepisy
Caramel de base
25min
Ile flottante à la fraise, crème anglaise à la menthe
25min
Sous-vide filets de poulet
1 Std. 55 Min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20min
Sous-vide médaillons de veau
1 Std. 55 Min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50min
Cheesecake framboise à la poudre de protéine
3 godz. 10 min
Chocolat chaud
10min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12h 25 min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2 godz. 25 min
Sauce soubise
30min