Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 - 800 g de poitrine de bœuf, coupé en 2 morceaux (5-6 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1916 kJ / 458 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 79 mg
Alternatywne przepisy
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Yaourt aux fruits rouges
12h 20min
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12 Std. 25 Min
Sous-vide médaillons de veau
1 Std. 55 Min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2 godz. 25 min
Lassi fraises et rhubarbe
12h 15min
Chocolat chaud
10min
Chocolat chaud
10min
Salade de fruits cuits sous-vide
40 min
Saumon et salade de pomme et fenouil
1 Std. 20 Min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 Std. 10 Min