Brochettes de poulet et fenouil mariné à la thaïe

Brochettes de poulet et fenouil mariné à la thaïe

4.5 51 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    400 g
  • de fenouil coupé en tranches de 3 mm
    600 g
  • de filets de poulet, sans peau coupés en dés d'1,5 cm
    500 g
  • oignon rouge coupé en dés d'1,5 cm
    1
  • poivron jaune coupé en dés d'1,5 cm
    1
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de gingembre frais coupé en morceaux
    25 g
  • de piment vert frais coupé en morceaux
    10 g
  • de cives coupées en rondelles
    50 g
  • de coriandre fraîche équeutés
    4 brins
  • citron vert non traité (zeste et jus)
    1
  • gousses d'ail
    2
  • de miel
    70 g
  • de sauce de soja
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 267 kcal / 1129 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...