Faux-filet mariné et salade thaïe

Faux-filet mariné et salade thaïe

3.7 41 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions

Składniki

  • gousse d'ail
    1
  • de gingembre frais
    15 g
  • de sauce de soja
    60 g
  • de viande de bœuf type faux-filet
    350 g
  • d'huile de sésame
    20 g
  • d'oignon rouge coupé en deux
    60 g
  • de chou chinois grossièrement émincé
    200 g
  • de carottes coupées en tronçons de 2 cm
    200 g
  • d'eau
    1400 g
  • de laitue iceberg coupée en chiffonade
    150 g
  • de germes de soja frais lavés
    100 g
  • de noisettes décortiquées et concassées
    20 g
  • de menthe fraîche
    6 - 8 feuilles

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 526 kcal / 2202.5 kJ
Białko 48 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 7.5 g
Tłuszcz nasycony 7.5 g
Sód 2397.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...