
Urządzenia i Akcesoria
Risotto zucca e salsiccia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 porzioni
Składniki
-
di olio extravergine di oliva20 g
-
di cipolla in quarti30 g
-
di zucca la polpa a dadini (2 cm)180 g
-
di salsiccia spellata e a pezzi (1-2 cm)100 g
-
di riso per risotto (Carnaroli 17 minuti circa)160 g
-
di acqua350 g
-
di sale½ cucchiaino
-
di burro30 g
-
di Parmigiano Reggiano grattugiato2 cucchiai
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
680 kcal /
2845 kJ
Białko
17.7 g
Tłuszcz
39.1 g
Węglowodany
68.8 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Sód
1111.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Solo per noi!
16 Przepisów
Włochy
Włochy