Sous-vide côte de bœuf, désossée

Sous-vide côte de bœuf, désossée

4.0 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
4 portions

Składniki

  • côtes de bœuf désossées (env. 450 g chacun, 3-4 cm d'épaisseur, 14 cm de long max.)
    2
  • d'eau
    1300 g
  • de jus de citron
    30 g
  • de beurre
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 300 kcal / 1259 kJ
Białko 48 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 0 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 90 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...