Sous-vide côte de bœuf, désossée

Sous-vide côte de bœuf, désossée

4.0 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
4 portions

Składniki

  • 2 côtes de bœuf désossées (env. 450 g chacun, 3-4 cm d'épaisseur, 14 cm de long max.)
  • 1300 g d'eau
  • 30 g de jus de citron
  • 1 c. à soupe de beurre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 90 mg
Białko 48 g
Kalorie 1259 kJ / 300 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...