Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Sous-vide côte de bœuf, désossée
TM6

Sous-vide côte de bœuf, désossée

3.9 (13 ocen)

Składniki

  • 2 côtes de bœuf, désossées (env. 450 g chacun, 3-4 cm d'épaisseur, 14 cm de long max.)
  • 1300 g d'eau
  • 30 g de jus de citron
  • 1 c. à soupe de beurre

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1259 kJ / 300 kcal
Białko
48 g
Węglowodany
0 g
Tłuszcz
12 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Błonnik
0 g
Sód
90 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy