Sous-vide médaillons de veau

Sous-vide médaillons de veau

3.3 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 portions

Składniki

  • 8 médaillons de veau (80-100 g chacun, 3,5 cm d'épaisseur)
  • 1500 - 1600 g d'eau
  • 30 g de jus de citron
  • 1 c. à soupe de beurre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 135 mg
Białko 34 g
Kalorie 1204 kJ / 287 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...