Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chou rouge, coupé en morceaux (3 cm)
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
Alternatywne przepisy
Cuisson des pâtes
25min
Paupiettes de veau au céleri et au camembert
1h 40min
Salade de pommes de terre grenaille aux salicornes
1h
Couronne de pomme de terre à la vapeur
50min
Pommes de terre Cuisson lente (TM6)
45 min
Cuisson des pommes de terre avec le disque cuisson et éplucheur (TM5)
45 min
Œufs de couleur jaune
55min
Cuisson des œufs
20 min
Tempeh
48 godz.
Œufs de couleur rouge-marron
55min
Mode Cuisson des oeufs
20 min
Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
35min