Tiradito de lubina nikkei

Tiradito de lubina nikkei

4.1 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 raciones

Składniki

  • 400 - 600 g de lubina (congelada y descongelada)
Leche de tigre
  • 10 g de jengibre fresco pelado, en rodajas
  • 20 g de cebolla roja
  • 10 g de apio
  • 5 g cilantro fresco (solo las hojas)
  • 120 g de yogur griego
  • 30 - 50 g de pasta de ají amarillo
  • 40 g de zumo de lima
  • 1 pellizco de sal
Salsa de sésamo
  • 60 g de semillas de sésamo tostado
  • 10 g de azúcar
  • 50 g salsa de soja
  • 15 g de mirin
  • 40 g de caldo de pescado
Terminación
  • 30 g de cebolla roja en brunoise
  • 2 - 3 ramitas cilantro fresco (solo las hojas), picado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 858 mg
Białko 30.2 g
Kalorie 1153 kJ / 275 kcal
Tłuszcz 10.7 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Węglowodany 15.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...