Crumble de tomates y albahaca

Crumble de tomates y albahaca

4.2 26 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 raciones

Składniki

Crumble
  • 200 g de harina
  • 90 g de queso parmesano rallado
  • 100 g de mantequilla (fría, en trozos)
  • 1 cucharada de orégano seco
Cocción de verduras y horneado
  • 380 g de cebolla
  • 40 g de aceite de oliva
  • 1 cucharada de azúcar
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 1000 g de tomates maduros pelados (en cuartos)
  • 10 - 12 hojas de albahaca fresca (troceadas con la mano)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 10.2 g
Kalorie 1686.8 kJ / 403.5 kcal
Tłuszcz 25.1 g
Błonnik 3.7 g
Węglowodany 34.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...