Escalopes de vitela com redução de morango

Escalopes de vitela com redução de morango

3.9 26 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
8 doses

Składniki

  • morangos cortados em metades (ver dica)
    150 g
    150 g morangos congelados
  • açúcar amarelo
    20 g
  • manteiga cortada em pedaços, mais 3 c. de sopa p/ fritar
    20 g
  • escalopes de vitela (3 mm de espessura aprox.)
    8
  • Farinha q.b. p/ envolver
  • vinagre balsâmico
    30 g
  • sal
    2 pitadas de
  • pimenta preta
    2 pitadas de

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 207 mg
Białko 27 g
Kalorie 888 kJ / 212 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...