Salada de arroz e atum com molho de iogurte

Salada de arroz e atum com molho de iogurte

4.1 22 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 doses

Składniki

Molho
  • pepino
    100 g
  • sal
    1 c. chá de
  • coentros
    15 g
  • sumo de limão (1 unid. aprox.)
    35 g
  • iogurte natural
    120 g
Salada
  • água
    1200 g
  • sal
    1 c. chá de
  • arroz agulha
    250 g
  • ovos
    4
  • pimento vermelho cortado em pedaços
    150 g
  • feijão-frade cozido escorrido
    250 g
  • tomate-cereja cortado em metades
    150 g
  • milho cozido escorrido
    100 g
  • atum em lata escorrido
    250 g
  • maçã Granny Smith cortada em cubos
    200 g
  • sumo de limão (1 unid. aprox.)
    35 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Białko 24 g
Kalorie 1669 kJ / 399 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...