Gelatina de jocoque

Gelatina de jocoque

1.9 54 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
15 porciones

Składniki

Gelatina de jocoque
  • 120 g de agua
  • 25 g de grenetina en polvo
  • 370 g de crema para batir (30-40% grasa) a temperatura ambiente
  • 490 g de jocoque
  • la ralladura de 1 limón
  • 150 g de azúcar
Compota de mango
  • 30 g de agua
  • 4 cditas de fécula de maíz
  • 170 g de mango fresco o en almibar
    170 g de mango congelado
  • 80 g de azúcar refinada
Decoración
  • mango en cubos peueños, para decorar
  • moras frescas, para decorar
  • hojas de menta fresca para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 36 mg
Białko 4 g
Kalorie 494 kJ / 118 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...