Urządzenia i Akcesoria
Tepache
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 120 godz.
6 porciones
Składniki
-
150 g de piloncillo en trozos
-
1500 g de agua
-
4 pimientas gordas
-
1 rama de canela
-
2 clavos de olor
-
400 g de piña sólo la cáscara
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
0 g
Kalorie
473 kJ /
113 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCINA MEXICANA SALUDABLE
60 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Agua de chayote
10min
Atole de guayaba
40min
Té negro con especias
35min
Salsa de chile habanero, tamarindo y mango
30min
Horchata de pepita de melón
10min
Atole de higo
25min
Agua de tamarindo
40min
Atole de café de la olla
25min
Agua de tamarindo y vainilla
1h
Café de olla
25min
Champurrado
25min
Atole de canela
35min