Urządzenia i Akcesoria
Tepache
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 120 godz.
6 porciones
Składniki
-
150 g de piloncillo en trozos
-
1500 g de agua
-
4 pimientas gordas
-
1 rama de canela
-
2 clavos de olor
-
400 g de piña sólo la cáscara
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
0 g
Kalorie
473 kJ /
113 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCINA MEXICANA SALUDABLE
60 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Buñuelos de rodilla
2 godz.
Atole de arroz sin lácteos
30 min
Tamales de elote, queso y zarzamora
2 godz. 30 min
Atole champurrado
20 min
Atole de canela
35 min
Adobo básico
30 min
Salsa de ajonjolí y chiles secos
5 min
Agua de alfalfa, lechuga y limón
5 min
Champurrado
25 min
Café de olla
25 min
Salsa picante de cacahuate
15 min
Atole de Avena
20 min