Urządzenia i Akcesoria
Salsa de zarzamora y chile morita
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
1 receta completa
Składniki
-
1 chile morita sin rabo
-
45 g de cebolla
-
10 g de aceite de oliva
-
200 g de zarzamoras
-
350 g de higos cortados en cuartos
-
100 g de agua
-
½ cdita de sal fina
-
1 cda de azúcar
-
1 cda de vinagre de manzana
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 receta completa
Białko
5 g
Kalorie
2226 kJ /
530 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
20 g
Węglowodany
113 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LOS CHILES
65 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Atole de guayaba
40 min
Nieve de nopal con limón
5 min
Agua de Horchata
10 min
Queso en salsa de epazote
25 min
Salsa de chipotle y cacahuate
10 min
Atole de higo
25 min
Tamal de cazuela con rajas
1 godz.
Capirotada
1 godz. 10 min
Tamales de dulce de leche y cacahuate
2 godz.
Tamales de chocolate
1 godz. 10 min
Champurrado
25 min
Mazapanes de cacahuate
35 min