Urządzenia i Akcesoria
Salsa de zarzamora y chile morita
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
1 receta completa
Składniki
-
1 chile morita sin rabo
-
45 g de cebolla
-
10 g de aceite de oliva
-
200 g de zarzamoras
-
350 g de higos cortados en cuartos
-
100 g de agua
-
½ cdita de sal fina
-
1 cda de azúcar
-
1 cda de vinagre de manzana
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 receta completa
Białko
5 g
Kalorie
2226 kJ /
530 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
20 g
Węglowodany
113 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LOS CHILES
65 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Salsa de chile de árbol con cacahuate
20 min
Chile ancho relleno de frijol y plátano
1 godz. 50 min
Bistec en pasilla con papas, nopales y tiramisú rápido TM6
1 godz.
Mousse de mamey
2 godz.
Bolitas de plátano macho
40 min
Dulce de tapioca
1 godz.
Espárragos con salsa de jamiaca
40 min
Rompope de nuez
20 min
Jalapeño poppers
1 godz.
Crepas mexicanas
1 godz. 50 min
Clericot
10 min
Yakimeshi vegetariano
35 min