Urządzenia i Akcesoria
Salsa de zarzamora y chile morita
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
1 receta completa
Składniki
-
1 chile morita sin rabo
-
45 g de cebolla
-
10 g de aceite de oliva
-
200 g de zarzamoras
-
350 g de higos cortados en cuartos
-
100 g de agua
-
½ cdita de sal fina
-
1 cda de azúcar
-
1 cda de vinagre de manzana
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 receta completa
Białko
5 g
Kalorie
2226 kJ /
530 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
20 g
Węglowodany
113 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LOS CHILES
65 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Tamales oaxaqueños
2 godz.
Salsa de piña asada
20 min
Pozole negro
1 godz. 15 min
Masa básica para tamales
1 godz. 30 min
Mole de huitlacoche
20 min
Agua fresca de lima y epazote
5 min
Tamales Oaxaqueños
2 godz. 30 min
Tamales sonorenses
2 godz.
Tamales rancheros
2 godz.
Tamales norteños
2 godz.
Tamales de pollo y salsa verde
2 godz.
Pollo con mole almendrado
2 godz.