Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di cachi, la polpa
- 200 g di ricotta
- 40 g di zucchero
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 490.2 kJ / 117.3 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 20.4 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 3.3 mg
Alternatywne przepisy
Macedonia calda di mele con zabaione alla cannella
30 Min
Crema allo yogurt e gelatina ai cachi
2 Std. 30 Min
Flan di carote
50 Min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35min
Budino al semolino e uvetta
1h 30min
Porri in crema delicata
35min
Crema di carote e sedano con olio alle erbe
45 Min
Crema di asparagi verdi
50 Min
Zabaione (TM6)
15 min
Crema di zucca al profumo di cannella
40 Min
Crema di finocchi
35min
Crema di carote e mandorle
40 Min