Wersje kompatybilne
Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 foglie di basilico fresche
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pane a cubetti
- 700 g di pomodori perino a pezzi
- 250 g di ciliegie snocciolate
- 30 g di cipollotto
- 30 g di cetriolo pelato e senza semi
- 30 g di peperone rosso senza buccia
- 100 g di cubetti di ghiaccio
- 30 g di aceto di mele
- 5 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 800.4 kJ / 191.3 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 18.9 g
- Tłuszcz
- 12.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 421.2 mg
Alternatywne przepisy
Crema di patate dolci con arachidi e coriandolo
30 min
Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino
15min
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
50min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1 Std. 10 Min
Pad thai (per 1 persona)
35min
Insalata di avocado, mirtilli rossi e noci
10 min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min
Gazpacho prosciutto e melone
2 Std. 10 Min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15min
Gazpacho feta e cetrioli
1 Std. 10 Min
Gazpacho
15min