Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
TM6 TM5 TM31

Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe

4.6 (17 ocen)

Składniki

  • 6 foglie di basilico fresche
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 1 spicchio di aglio
  • 70 g di olio extravergine di oliva
  • 80 g di pane a cubetti
  • 700 g di pomodori perino a pezzi
  • 250 g di ciliegie snocciolate
  • 30 g di cipollotto
  • 30 g di cetriolo pelato e senza semi
  • 30 g di peperone rosso senza buccia
  • 100 g di cubetti di ghiaccio
  • 30 g di aceto di mele
  • 5 g di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
800.4 kJ / 191.3 kcal
Białko
2.7 g
Węglowodany
18.9 g
Tłuszcz
12.5 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Błonnik
2.9 g
Sód
421.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy