Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe

Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe

4.6 17 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 porzioni

Składniki

  • 6 foglie di basilico fresche
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 1 spicchio di aglio
  • 70 g di olio extravergine di oliva
  • 80 g di pane a cubetti
  • 700 g di pomodori perino a pezzi
  • 250 g di ciliegie snocciolate
  • 30 g di cipollotto
  • 30 g di cetriolo pelato e senza semi
  • 30 g di peperone rosso senza buccia
  • 100 g di cubetti di ghiaccio
  • 30 g di aceto di mele
  • 5 g di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 421.2 mg
Białko 2.7 g
Kalorie 800.4 kJ / 191.3 kcal
Tłuszcz 12.5 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 18.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...