
Urządzenia i Akcesoria
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
650 g di acqua
-
800 di asparagi bianchi
-
250 g di burro a pezzi
-
1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
-
3 tuorli
-
½ cucchiaino di sale
-
1 cucchiaino di pepe nero macinato
-
150 g di yogurt greco bianco
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
13.5 g
Kalorie
2587.2 kJ /
618.2 kcal
Tłuszcz
56 g
Błonnik
5.5 g
Węglowodany
7.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

È primavera
25 Przepisów
Włochy
Włochy