Wersje kompatybilne
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 650 g di acqua
- 800 di asparagi bianchi
- 250 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 3 tuorli
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 150 g di yogurt greco bianco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2587.2 kJ / 618.2 kcal
- Białko
- 13.5 g
- Węglowodany
- 7.8 g
- Tłuszcz
- 56 g
- Błonnik
- 5.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Vellutata di asparagi
45 Min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40min
Vellutata di porri
40min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35min
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1h
Asparagi e patate con salsa olandese
50 min
Riso basmati con petto di pollo marinato
1h 30min
Salsa bolzanina
15min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 Std. 10 Min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min