Wersje kompatybilne
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 650 g di acqua
- 800 di asparagi bianchi
- 250 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 3 tuorli
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 150 g di yogurt greco bianco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2587.2 kJ / 618.2 kcal
- Białko
- 13.5 g
- Węglowodany
- 7.8 g
- Tłuszcz
- 56 g
- Błonnik
- 5.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vellutata di porri
40 min
Vellutata di porcini
50 min
Risotto con lo sclopit
40 min
Radicchio in saor
3h 45min
Risotto agli asparagi bianchi con uovo grattugiato
40 min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35 min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 min
Asparagi e patate con salsa olandese
50 min
Salsa bolzanina
15 menit
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 Std. 10 Min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35 min
Vellutata di asparagi
45 min