Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 sprigs fresh chives
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, fronds only
- 30 g brown onion
- 1 garlic clove
- 20 g salted butter
- 50 g pouring (whipping) cream
- 250 g cream cheese, softened
- 1 pinch salt
- 2 pinches ground black pepper
- 20 g lemon juice
- 1 tbsp pickled capers, drained (optional)
- 2 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 5 cm)
- 150 g smoked salmon, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 sheets puff pastry
- 1 egg yolk, lightly beaten, for glazing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3378.8 kJ / 804.5 kcal
- Białko
- 36.1 g
- Węglowodany
- 29.5 g
- Tłuszcz
- 60.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 32.5 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 937.8 mg
Alternatywne przepisy
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Salmon filo spiral
1h 10min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1u. 30min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Fish pie with mashed potato topping
2h
Lamb Moussaka
1u. 30min