
Urządzenia i Akcesoria
Wieloziarniste batony kakaowe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
18 sztuk
Składniki
-
oleju kokosowego plus dodatkowa ilość do natłuszczenia75 g
-
ziaren mieszanych (np. ziarna sezamu, pestki dyni, ziarna słonecznika)150 g
-
orzechów pekan125 g
-
nasion chia2 łyżki
-
siemienia lnianego2 łyżki
-
kakao30 g
-
daktyli, suszonych, bez pestek przekrojonych na pół370 g
-
ekstraktu z wanilii, naturalnego1 łyżeczka
-
wody (opcjonalnie)50 - 100 g
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
215.7 kcal /
902.6 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
15.3 g
Węglowodany
15.7 g
Błonnik
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZEKĄSKI
10 Przepisów
Polska
Polska