
Urządzenia i Akcesoria
Razowe krakersy orkiszowe z parmezanem i słonecznikiem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 porcji
Składniki
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki120 g
-
maślanki150 g
-
słonecznika łuskanego30 g
-
masła w temp. pokojowej, pokrojonego na kawałki80 g
-
mąki orkiszowej razowej Melvit300 g
-
kminku, mielonego½ - ¾ łyżeczki
-
sody oczyszczonej½ łyżeczki
-
soli½ - ¾ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
384.3 kcal /
1609.1 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
20.8 g
Węglowodany
37.7 g
Błonnik
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PEŁNE ZDROWIA
60 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Krakersy z sezamem i makiem
40 min
Ciasteczka migdałowo-kokosowe z czekoladą (bez cukru)
35 min
Chrupkie pieczywo orzechowe
1 godz. 50 min
Wegańskie, bezglutenowe krakersy wieloziarniste
3 godz. 30 min
Batoniki owsiano-orzechowe z czekoladą
2 godz. 30 min
Batoniki musli
1 godz.
Owsiane ciasteczka czekoladowo-orzechowe
1 godz. 15 min
Chrupkie pieczywo
40 min
Batony z orzeszkami ziemnymi
1 godz. 30 min
Owsiane kulki z kokosem i miodem
25 min
Kulki mocy z masłem orzechowym
45 min
Ciastka owsiane z czekoladą
35 min